O preduzeću

ALUMARK je porodična firma osnovana početkom 2010 godine, sa sedištem u Borči. Bavimo se proizvodnjom PVC i ALU stolarije,roletni,komarnika,ograda,garažnih vrata... Naša firma se bazira na proizvodnji kvalitetne stolarije, svi naši proizvodi su visokog kvaliteta i za iste našim kupcima obezbeđujemo garanciju i servis.
PVC i ALU stolarija se izrađuje isključivo po meri i željama kupaca.
Našim kupcima nudimo izradu i ugradnju ulaznih i sobnih vrata, zastakljivanje terasa i izloga, kliznih sistema. Takođe, nudimo Vam i demontiranje stare stolarije i obradu završnih ivica oko nove stolarije koju obrađuju majstori sa velikim iskustvom.


PVC STOLARIJU izrađujemo od petokomornih i šestokomornih profila nemačkog proizvođača profila INOUTIC (THYSSEN POLYMER). U ponudi PVC profila, pored standardnih profila bele boje, nudimo dekore drveta (ZLATNI HRAST,ORAH i MAHAGONI). Garancija na PVC profile iznosi 10 godina. OKOV koji ugradjujemo u PVC stolariju je nemacke proizvodnje "SIEGENIA AUBI".

ALU profili su grčkog proizvođača, firme ALUMIL koji ima veliki broj serija uz pomoć kojih možemo ispuniti svaku Vašu zamisao kad su prozori i vrata u pitanju. U ponudi su plastificirani profili po RAL-u ,eloksirani,sa prekidom termičkog mosta i bez termo mosta. OKOVI koje ugrađujemo u ALU stolariju su STUBLINA i FAPIM. U ponudi stakla vam nudimo flot,niskoemisiono staklo,solar clima guard,kao i troslojne termo pakete.

Od ideje do realizacije
  • Merenje

    Dimenzije se uzimaju zavisno od otvora na Vašem zidu. Najsigurnije je da nama prepustite merenje, kako bismo izbegli grešku i brzo i efikasno uradili montažu novog komada stolarije

  • Izrada

    Brza realizacija je cilj našeg preduzeća. PVC stolariju izrađujemo od petokomornih i šestokomornih profila nemačkog proizvođača Inoutic i SIEGENIA-AUBI okova. Aluminijumsku stolariju izrađujemo od grčkih Alumil profila.

  • Ugradnja

    Trasnport i ugradnja su uključeni u cenu. Ukoliko imate građevinsku stolariju koju želite da zamenite našom novom PVC stolarijom, pre ugradnje ćemo uraditi demontiranje stare stolarije i ugraditi našu novu.

Kontakt

Adresa: Kapadokijska 2, Borča
Palilula 11211, Beograd
Telefon: 060 / 55-111-45
Radno vreme: 07:00-17:00h
Email: alumarkm@gmail.com

Akcija

Za sve naše facebook fanove obezbedili smo 5% popusta za komplet stolariju. Pošaljite poruku na Facebook-u sa Vašim informacijama.